Kylian Mbappé bad PSG att värva Robert Lewandowski till klubben!

Mbappé och Lewandowski spelar just mot varandra i VM och Frankrike håller på att vinna mot Polen. Det finns chans att de båda spelar i samma lag nästa år. ’PSG:s superstjärna Kylian Mbappé har enligt uppgift bett klubben att skriva kontrakt med Robert Lewandowski inför säsongen 2022/23’ Se och spela på fotboll live =>

Förra sommaren, efter att han offentligt förklarat att han ville lämna Bayern München, hamnade Lewandowski mitt i en av de största transfersagorna. Efter många överväganden gick den polske landslagsmannen slutligen med på en flytt till Barcelona för 45 euro från Bayern som inte var så glada över att han lämnade Allianz Arena.

Fransmannen ska ha blivit tillfrågad om sin åsikt om en ny anfallare på Parc des Princes, efter sitt eget beslut att förlänga sitt kontrakt i Paris.

Kylian Mbappe lär ha kontaktat Lewandowski om en eventuell flytt till Frankrike under ett evenemang i Cannes. Den erfarne anfallaren antydde dock att han är fast besluten att ansluta sig till Barcelona i stället. De båda stjärnorna kommer att möta varandra i åttondelsfinalen mellan sina respektive länder: Frankrike och Polen. Se och spela på fotboll live =>

Barcelona har slutfört värvningen av den polske landslagsanfallaren Robert Lewandowski från Bayern München.

Lewandowski, som har varit i Bayern i åtta år, betraktas allmänt som en av de bästa anfallarna i världsfotbollen och hans flytt till Barcelona innebär att han kommer att få samarbeta med några av de största namnen i spelet.

Lewandowski vann inte bara alla inhemska troféer i Tyskland, utan gjorde också imponerande 344 mål på 375 matcher När han väl anslöt sig till de spanska jättarna har hans form inte sjunkit ett dugg – faktum är att han har gjort 18 mål på 19 matcher.

Innan Mbappé flyttade till Barcelona försökte han övertyga Lewandowski att gå med i PSG för att bilda en ”explosiv anfallsduo” enligt Le Parisien. Även om 34-åringen redan var nöjd med sin flytt Blaugrana.

Kylian Mbappé spelar i den franska VM-truppen och Robert Lewandowski i den polska VM-truppen. Båda spelarna har gjort mål under åttondelsfinalen och har en chans att bli bästa målskytt i VM 2022. Frankrike har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply