Kondogbia kan stanna i Monaco

Monacos Geoffrey Kondogbia jagas av flera klubbar

Den senaste tiden har flera klubbar ryckt i Monacos duktige mittfältare Geoffrey Kondogbia, framförallt har Liverpool nämnts som en möjlig köpare då man i sommar måste ersätta legendaren Steven Gerrard. Nu säger dock Kondogbia själv att han kan stanna i Monaco.

Geoffrey Kondogbia kom till Monaco från Sevilla sommaren 2013 som en pusselbit i Monacos stora projekt. Första säsongen blev inte så lyckad för 23-åringen som hade stora förväntningar på sig efter sin fina säsong i Sevilla. Den här säsongen har Kondogbia dock tagit stora steg och blivit en nyckelspelare på Stade Louis II. Detta har gett eko i fotbollseuropa och flera klubbar har den senaste tiden jagat den franske u21-landslagsmannen.

– Jag har växt mycket under säsongen, även fast det har varit en tuff säsong, precis som i Sevilla, säger Kondogbia i en intervju med Telefoot. 

Kan stanna i Monaco

Framförallt ska Liverpool ligga i framkant vad gäller en övergång, då man måste försöka ersätta legendaren Steven Gerrard som kommer lämna klubben efter säsongen. Nu öppnar dock Kondogbia själv för att han kan bli kvar i furstendömet. Anledningen, för svårt att lämna. 

– Min framtid? Det är svårt att lämna, Monacos projekt är det bästa för mig, det är svårt att lämna när du mår bra i en klubb, men i fotboll kan allt hända, avslutar Kondogbia intervjun med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply