Komfortabel United-seger

David Moyes och hans Manchester United har haft en tung höst. Men nu kanske det är på god väg att vända. Idag stod laget för en riktigt fin insats som bäddade grund för en 3-0-seger.

När matchen blåstes igång tog det inte mer än 15 minuter innan det för dagen vitklädda United hade tagit ledningen. Januzaj nickade i stolpen och en viss Danny Welbeck dök upp på returen och satte dit 1-0.

Samme Welbeck gjorde även 2-0 efter en fin pass in i straffområdet av Antonio Valencia tre minuter senare. Den sistnämnde gjorde för övrigt en riktigt bra match, tillsammans med ytterbacken bakom sig, Rafael.

När domaren Lee Mason blåste av för halvtid, kunde Aston Villa-försvaret se tillbaka på en usel första halvlek.

I den 52:a minuten satte Tom Cleverly spiken i kistan när han placerade in 3-0 från nära håll, efter en smörpass från Wayne Rooney.

3-0 blev slutresultatet till slut och David Moyes kan sova gott i natt efter en väl genomförd match av Manchester-laget.