Fernandinho: ”Kan slå vilket lag som helst”

Efter tisdagens bortaseger mot Bayern München i Champions Leagues avslutande gruppspelsmatch, krönte Manchester City den lyckosamma veckan med vinst mot Premier League-ledaren Arsenal. City vann med hela 6-3 och två utav målen stod sommarens nyförvärv Fernandinho för, som därmed gjorde sina två första ligamål för Manchester-klubben.

– Jag är överlycklig att göra två mål, men det handlar inte bara om det, utan om hela lagets insats. Vi visade att vi är ett bra lag, ett riktigt bra lag. Vi visade att vi kan slå vilket lag som helst. Vi visade upp väldigt fin fotboll. Insatsen var otrolig, sa Fernandinho efter matchen till City TV och fortsatte.

– Den var viktig, den här segern, eftersom vi håller avståndet mellan ledarna och oss kort. Jag tror det är väldigt viktigt för oss eftersom vi vill vara i toppen av tabellen. Det var min bästa insats, men inte bara målen, utan hela insatsen under 90 minuter. Jag försökte spela på min bästa nivå och idag gjorde jag det.

Fernandinho kom till Premier League från Shakhtar Donetsk i somras och har varit ordinarie i City-managern Pellegrinis startelvor hittills i Manchester.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply