Koke vill stanna i Atlético Madrid karriären ut

Koke vill stanna i Atlético Madrid karriären ut

Koke tänker inte på Premier League-flytt

25-åringen som varit ett av Manchester Uniteds huvudmål på transfermarknaden under en längre säger i en intervju att han vill stanna i Atlético Madrid karriären ut.

Koke är en av Atlético Madrids viktigaste spelare och har sen Diego Pablo Simeones ankomst växt ut till en världsspelare i den rödvita klubben. Mittfältaren trivs väldigt bra i den spanska huvudstadsklubben och i en intervju med RNE säger han att han gärna stannar i klubben under hela karriären.

– Jag är väldigt nöjd att spela här hemma och känner inget behov av att lämna. Om vi skulle komma till den punkten att Atlético måste sälja mig får vi sätta oss ner och se vad som är bäst för båda parterna. Jag vill dock vara kvar här flera år till, förhoppningsvis blir detta min första och sista klubb i karriären. Men i fotboll vet man dock aldrig.

Tillsammans med sin mittfältskollega Saúl Ñíguez har Koke under en längre tid varit på radarn för Manchester United som ville värva duon redan under Sir Alex Fergusons ledning. De båda spelade då i Atlético Madrids ungdomslag men de båda lyckades aldrig övertygas om en flytt till Old Trafford.

United är dock inte den enda klubben som jagar spelarens underskrift, även Pep Guardiola och hans Manchester City vill värva Koke som uppges kunna komma att kosta över 60 miljoner euro att köpa loss.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply