Fernando Torres förlänger med Atlético Madrid?

Anfallsveteranen kan bli kvar i Atlético Madrid

Fernando Torres sitter på ett utgående kontrakt med Atlético Madrid. Nu kan anfallaren förlänga med den spanska storklubben.

Fernando Torres slog igenom som ung i Atlético Madrid innan han värvades av Liverpool där han sedan fick sitt stora genombrott internationellt. Sedan dess har han tillhört både Chelsea och Milan utan att göra någon vidare succé så för att få fart på karriären återvände han till sin moderklubb år 2015.

I Atlético jagar han nu ett av sina mål med klubben, att vinna Champions League. Nyligen lottades man mot Leicester City i kvartsfinalerna och spanjorens hopp om ett vidare avancemang är stort. Med ett utgående kontrakt har det dock ryktats om att den här säsongen blir den sista för 32-åringens del på Vicente Calderón, och enligt uppgifter har en flytt till mexikanska Jaguares sett aktuell ut.

Nu rapporterar Cadena Cope att det med stor sannolikhet kommer bli en fortsättning för anfallaren i La Liga-klubben. Enligt källan är han på väg att skriva på ett kontrakt som sträcker sig ytterligare ett år.

– Jag är väldigt nöjd med Fernando, säger tränaren Diego Simeone till AS.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365