Knapp seger för Porto i Österrike

Storfavoriten Porto rivstartade matchen med flera avslut mot Austria Wiens målbur. Mittfältaren Fernando var en av flera spelare som matade skott mot Lindner i österikarnas mål.

Austria Wien kämpade sig in i matchen ju längre matchen led och hade flera fina chanser att ta ledningen.

I halvlek skrivs resultatet till 0-0 och sett till statistiken var halvleken en jämn historia.

Tio minuter in i den andra halvleken gör Lucho Gonzalez matchens enda mål. Ytterbacken Danilo tar sig runt försvaret från sin högerbacksplats och spelar in bollen till framstörtande Lucho Gonzalez. Argentinaren placerar lugnt in 0-1-målet utan att ha någon vidare bevakning från Austria Wien-försvararna.

Resultatet stod sig som sagt matchen ut och i den slutgiltiga statistiken kan vi konstatera det faktum att Austria Wien skapat en rad fler chanser är Porto. Portugiserna lär vara nöjda att resa hem med tre färska Champions League-poäng.