Klubbarna oense – Robinho kvar

bet365

Efter att Robinho nyligen uttryckte sin önskan att återvända till sitt hemland Brasilien har ryktena flödat kring Milanspelaren. Santos, som länge velat hämta hem Robinho agerade och lade ett bud på spelaren vilket fick vice presidenten i Milan, Adriano Galliano, att ta en flygtur över till Sydamerika för fortsatta förhandlingar. Men efter förhandlingarna mellan klubbarna rapporteras nu affären ha brakat, anledningen är att Santos inte är villiga att matcha Milans övergångssumma för Robinho på 10 miljoner euro. 

Galliani ska nu, enligt skysports, vara på väg tillbaka till Italien och boss Allegri höll idag en presskonferens där han berättade att det nu ser ut som att Robinho får vänta med sina Brasiliendrömmar till sommaren:

”Så vitt jag vet kommer Robinho vara Milanspelare resten av säsongen.” sa Allegri. ”Trots sin ”hemlängtan” är Robinho glad över att vara kvar i klubben” fortsätte han.

Robinho säger dock enligt skysports att han absolut inte gjorde något för att stoppa Santos-affären, tvärtom skulle han vara beredd att gå ner i lön för att få återvända, men att klubbarna helt enkelt inte lyckades komma överens.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365