MFF utmanar om förra Åtvidstjärnan

I somras lämnade Magnus Eriksson Åtvidaberg efter en succévår i Allsvenskna, för att fortsätta karriären i Belgien och Gent. Men under hösten har svensken inte fått alls den speltid som han själv velat, och vill nu lämna klubben och en återkomst till Sverige har det ryktats om ett tag, och då har klubben som nämnts varit Helsingborgs IF. Men nu ger sig rivalen Malmö in i fighten om svenskens signatur.

– Det blir samma svar som alltid – inga kommentarer, uppger Ågren till FotbollDirekt.se.

Ågren berättar också att de för tillfället inte är i behov av fler anfallare:

– Men som det är just nu är vi numerärt fullbesatta på den positionen i och med Benjamin Fadi, vi har fyra spelare där. Jag vill inte utesluta värvningar på några positioner, men så ser det ut just nu. Sedan är ju Eriksson absolut en bra spelare, det vet vi ju sedan tidigare, fortsätter Ågren.

Med den trupp som Malmö FF har just nu så är det en väldigt låg ålder på just anfallarna, då tidigare nämnda Benjamin Fadi är ringa 17 år, Tokelo Rantie 22 år, Dardan Rexhepi 20 år och Petter Thelin är 17 år, och ska man tro Ågren kan det stanna där, även om han inte helt dementerar Magnus Eriksson:

– Vi tror ju på de här killarna eftersom vi har valt att satsa på dem. Jag förstår att den här frågan kommer upp när det är så pass unga spelare, och det kan finnas en baksida med åldern, men vi tror ju också samtidigt enormt mycket på deras potential och att det här kommer bli bra.

– Man behöver inte stirra sig blind på positionen heller, det finns gott om rutin på mittfältet och i backlinjen.

 

– Vi har stark tro på de här killarna i alla fall, sedan får vi se hur vi gör med fler värvningar, det är en ekonomisk fråga också, avslutar Ågren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365