Klopp skulle anställa Gerrard

Klopp skulle anställa Gerrard

Klopp: “Förstår om de vill anställa Gerrard”

Det har ryktats om att skotska Rangers ska vara på väg att fixa en ny tränare, någon som kan bli Steven Gerrard. Hade Liverpool-tränaren Jurgen Klopp fått bestämma, så förstår han varför Liverpool-ikonen är aktuell för Rangers.

En av de allra största spelarna, både i Premer League men inte allra minsta i Liverpool, är på väg att skaffa sig ett nytt jobb. Det kan då sluta med att han flyttar till Skottland.

Det är Sky Sports i England som kommer med uppgifterna. Och enligt Liverpools nuvarande tränare, Jurgen Klopp, så förstår han varför Rangers skulle vara intresserade av honom.

“Väldigt kompetent”

LÄS MER: Liverpools fina löner

Steven Gerrard, som just nu är undgomstränare i Liverpool, har också ett långt förflutet i klubben. Att han dock skulle lämna för huvuduppdraget hos Rangers är långt ifrån omöjligt. Till exempel så vore det en betydligt större utmaning.

Enligt Jurgen Klopp, som tränar Liverpool just nu, så är det inte konstigt att Rangers vill ha den förre The Reds-mittfältaren. Inte minst på grund av sin kompetens och fantastiska personlighet, enligt tysken själv.

Var Gerrard hamnar återstår dock att se, en finns det tid för engelsmannen att fundera över sin framtid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply