bet365

Klackmål sänkte Chelsea

bet365

Chelsea har visat storform den senaste tiden i Premier League – idag åkte man på en förlust mot Aston Villa efter att Fabian Delph avgjort med ett läckert klackmål. 

Den första halvleken var inte särskilt händelserik utan präglades av att ett bollhållande Chelsea hade svårt att komma till några heta målchanser. 

Chelsea satte i början av den andra halvleken press på Aston Villa, men återigen – utan att komma till några riktigt farliga målchanser. 

I mitten av halvleken skulle vi dock få se en rejäl scenförändring efter att Chelseastjärnan Willian dragit på sig sitt andra gula kort. Ett faktum som innebar att hemmalaget Aston Villa istället tog taktpinnen i matchen. 

Efter ett par heta chanser skulle också utdelningen komma för Aston Villa – detta efter en snabb kontring som avslutades med att Fabian Delph mycket fint klackade in inbytte Marc Albrightons inspel. 

Samme Fabian Delph träffade sedan ribban innan Chelsea skulle få sin andra utvisning efter att Ramires fult stämplat en Aston Villa-spelare. Ett faktum som även ledde till att en frustrerad Jose Mourinho skickades upp på läktaren.

Några fler mål i matchen blev det alltså inte och serieledande Chelsea ger med detta tvåan Manchester City, med två matcher mindre spelade än Londonlaget, chansen att så småningom ta över serieledningen. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply