Kevin Trapp vill lämna PSG i vinter

PSG kan tappa Trapp i vinter

Tysken som värvades för att bli klubbens förstamålvakt har nu tappat sin plats. Istället är det Alphonse Areola som står mellan stolparna. Nu vill Kevin Trapp lämna den franska huvudstadsklubben och ett lag är väldigt intresserade av spelarens tjänster.

Det sker ständigt förändringar i Paris Saint-Germain. Den franska huvudstadsklubben vill få till ett superlag för att vinna Champions League. När det kommer till målvaktsposten satsade man på Kevin Trapp, men det har inte blivit som spelaren tänkt sig. Efter en bra inledning på Parc des Princes har 27-åringen nu tappat sin förstaplats mellan stolparna till Alphonse Areola. Det hela ska nu innebära att Trapp vill lämna, detta enligt spelarens agent.

Det är tv-kanalen Sport1 som intervjuat spelarens agent Jörg Neubauer och fått det hela bekräftat. Trapp har spelat i den franska huvudstadsklubben sen sommaren 2016 och kan nu lämna efter endast ett och ett halvt år.

Kevin Trapp vill lämna PSG i vinter

Liverpool följer spelaren

Skulle Trapp lämna PSG finns det flertalet alternativ att välja mellan. Det är framför allt Liverpool med Jurgen Klopp i spetsen som ska ha blickarna riktade mot Trapp. The Reds har inte haft någon övertygande målvakt under de senaste åren och Trapp kan vara ett bra val för att förstärka Anfield-laget.

Kevin Trapp sitter på ett kontrakt med Paris Saint-Germain som sträcker sig till och med sommaren 2020.

SE ÄVEN: Liverpool löner och kontrakt 2017/2018

Kevin Trapp vill lämna PSG i vinter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply