Uppgifter: Steven N’Zonzi kan stanna i Sevilla

Uppgifter: Steven N'Zonzi kan stanna i Sevilla

N’Zonzi kan nobba Premier League 

Fransmannen som jagas av flera engelska klubbar kan komma att stanna i Sevilla. Detta då andalusierna valt att sparka sin tränare Eduardo Berizzo, något som kan ändra spelarens beslut.

För endast ett par månader sen var en flytt så gott som fastställt för Steven N’Zonzi. Fransmannen hade inte någon plats i Sevillas startelva och gjorde allt för att flytta från Spanien. Nu kan spelaren dock ändra sig. Detta i samband med att Sevilla sparkade tränaren Eduardo Berizzo. Det var argentinaren som bestämde att man skulle peta N’Zonzi men då han nu lämnat klubben kan mittfältaren stanna. Efter att ha blivit utpekad i halvtidspausen mot Liverpool (0-3) sprack relationen helt mellan tränaren och spelaren.

Det kan nu alltså bli en helvändning av spelaren som sitter på ett kontrakt med Sevilla till och med sommaren 2020.

Uppgifter- Steven N'Zonzi kan stanna i Sevilla

Liverpool och Arsenal intresserade

Skulle det bli en övergång för fransmannen är det speciellt två klubbar som visat sitt intresse. Både Liverpool och Arsenal ska ha varit i kontakt med den spanska ligafemman för att fråga om spelarens tjänster. Det är oklart hur mycket spelaren skulle komma kosta att köpa ut men enligt rykten man engelsmännen få betala mellan 30 och 50 miljoner euro för Steven N’Zonzi.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal vill värva Barcelona-anfallaren

SE ÄVEN: Rykten: Liverpool-stjärnan vill till Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply