Kagawa missnöjd med situationen på Old Trafford

I somras köptes han in för 17 miljoner pund (ungefär 194 miljoner svenska kronor) från de tyska ligamästarna Borussia Dortmund, till Manchester United. Sedan dess har den 23-åriga japanen präglats av tunga skadeproblem, som har hållit honom borta från spel under stora delar av säsongen.

Nu med Kagawa tillbaka från skador och väl redo för spel, ställde 23-åringen upp på en intervju med den engelska tidningen The Telegraph, där han talar ut om situationen i Manchester United, drömmar om framtiden och tiden som passerat.

”Jag är inte nöjd med vad jag gjort för klubben, inte nöjd alls. Manchester United är en stor och välkänd klubb över hela världen, men jag har mycket press på mig och det behöver jag komma över genom att bli mentalt starkare.”

”Tyvärr så blev jag skadad efter bara någon månad med klubben, men jag måste fortfarande utvecklas och bli en bättre spelare och person för att hjälpa laget med att vinna stora titlar och lyckas.”

”Vi har en riktigt stark trupp med många spelare av världsklass, så jag är så lyckligt lottad som har fått den här möjligheten att träna med dem. Men för att fortsätta med detta måste jag verkligen börja göra bättre ifrån mig på matcherna.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365