Juventus vann – gör ett avgörande ryck?

bet365

Föregående möte mellan Juventus och Catania slutade kalabalik-artat. Efter flera domslut till Juventus fördel, så rann bägaren över för Catania-spelarna. De attackerade domaren och visade sitt missnöje. I dagens match så dömde domaren klart godkänt, men man märkte att det föregående mötet hade lite kvarstående ilska som skulle ut idag.

Catania spelade väldigt hårt och defensivt matchen igenom, vilket gjorde det svårt för Juventus-spelarna. Turin-laget pressade och försökte, men Catania var kompakta och försvarade sig väl. Juventus skulle dock få till ett par lägen i första. Vassast var nog Vucinics stolpträff. Efter en tilltrasslad situation kunde montegrinen slita till sig bollen och ”kasta iväg bollen med foten”. Annars var det mest halvchanser som styrde, där Catania faktiskt stack då och då och visade en del spets.

Andra halvlek fortsatte med mycket Juventus-dominans i bollinnehavet. Catania organiserade ihop sig bakåt och väntade på kontringstillfällen. Juventus verkar dock ha lärt sig av sina tidigare misstag. Turin-laget tvingade ut kontringarna ut mot kanterna, något man misslyckats med tidigare och släppt in onödiga mål. Stabiliteten bakåt var inget som gav segrar. Här krävdes det att någon klev fram. Trots byten och mycket förändringar i Juve-laget så kändes det som att matchen skulle bli mållös.

Inbytte Emanuele Giaccherini ville annat. Efter ett piggt inhopp av italienaren, så kom till slut ett oväntat avgörande på tilläggstid. Paul Pogba slog ett inlägg, som efter en tilltrasslad situation, letade sig fram till Giaccherini. Italienaren petade bara in bollen.

   

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply