• Error, no group ID set! Check your syntax!

Juventus sätter prislapp på Paulo Dybala

Juventus sätter prislapp på Paulo Dybala

Så mycket kostar Paulo Dybala

Argentinaren som jagas av flera klubbar har nu fått en prislapp. Juventus ska dock inte vara speciellt sugna på att sälja Dybala.

Paulo Dybala har under sin tid i Juventus växt ut till en av världens bästa fotbollsspelare. Argentinaren jagas av flera av världens största fotbollsklubbar och nu har den gamla damen satt en prislapp för att sälja Dybala. Även om italienarna inte ska vara speciellt intresserade av en försäljning har man dock gått med på att sätta ett pris.

Det är italiensk press som kommer med uppgifter om att Juventus bestämt ett pris för Dybala och en flytt kommer allt närmre under sommarens transferfönster. Det är Tuttosport som under söndagen avslöjar att Juventus kräver 150 miljoner euro för att sälja 24-åringen under den kommande övergångsperioden.

Juventus sätter prislapp på Paulo Dybala

Flera klubbar intresserade

Det saknas inte klubbar som är intresserade av att värva Paulo Dybala. Tidigare har det pratats mycket om FC Barcelona men då man istället köpt in Coutinho samtidigt som även Antoine Griezmann ser ut att ansluta har de blåröda lag Dybala åt sidan. Istället är det framför allt Real Madrid och Paris Saint-Germain som ska vara intresserade av en värvning.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Dybala i Juventus

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply