Juventus fortsätter jaga Ivan Rakitic

Juventus fortsätter jaga Ivan Rakitic

Ivan Rakitic kan lämna Barcelona till sommaren

Efter försäljningen av Paul Pogba till Manchester United vill Juventus värva en ersättare och nu lägger man in en extra växel i kampen om Ivan Rakitic.

För drygt en månad sen kom rapporter om att Juventus favorit till att ersätta Paul Pogba är Ivan Rakitic. Kroaten som lämnade Sevilla för spel i Barcelona har varit på önskelistan för Turin-klubben under en längre tid och nu har intresset växt upp igen, detta enligt den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo.

Massimiliano Allegri har länge velat värva Rakitic och så sent som i somras ska man ha lagt ett bud på spelaren för att ersätta Pogba och nu gör man ett nytt försök att köpa loss spelaren.

De återkommande skadorna för Sami Khedira och Claudio Marchisios frånvaro har gjort att Juventus klubbledning tillsammans med tränaren bestämt sig för att värva in en mittfältare och Rakitic ska vara den utvalde.

I Barcelonalägret ska man dock vara lugna, spelaren ska vara nöjd med situationen och kommer inom kort att förlänga sitt kontrakt med den katalanska storklubben.

Även hos Real Madrid finns det intresse för Ivan Rakitic som i somras avböjde totalt tre bud från storklubbar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply