Jovetic: ”Jag har hört om Arsenals intresse”

Arsenals manager Arsene Wengers huvudmål på transfermarknaden är Fiorentinas väl eftertraktade anfallsess. Nu har Stevan Jovetic själv talat ut om Gunners intresse. Anfallaren själv väntas finnas med på planen ikväll när Montenegro VM-kvalspelar mot England, och han medger själv att det är en stor ära att vara eftertraktad av en klubb som Arsenal.

Jag har hört om Arsenals intresse. Det är en stor glädje för mig att vara på radarn för en sådan stor klubb. Jag är glad över det,” säger han enligt The Mirror(som hänvisar till The Sun) och fortsätter:

Jag har alltid haft en affinitet med Arsenal. Det är en stor klubb med en stor tradition, en av de största i Europa.

Jovetic talade även ut om Arsenals anfallssituation, där man bland anant förlorade Robin van Persie till Manchester United inför säsongen.

”Det är inte lätt att ersätta Van Persie, som gjorde en hel del mål. Arsenal har många spelare som inte producerar som Van Persie, men som ändå är mycket bra. De är fortfarande mycket starka och jag tittar ofta på Premier League-matcher på TV. Det är en av de bästa ligorna i världen och det är lockande.”

”En dag kanske kommer jag att spela där, men jag har ett kontrakt med Fiorentina och att vi slåss om en Champions League-plats i Serie A är det enda jag tänker på nu.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply