Jones kvittering räckte till en poäng för WBA

Bortalaget Newcastle United ville mycket från start och var det lag som inledde starkast på The Hawthorns. Det dröjde heller inte länge innan nätet rasslade för första gången bakom en av målvakterna, då Yoann Gouffran på pass av Papiss Cissé placerade in 0-1.

West Bromwich ville inte vara sämre än Newcaste och blev bara bättre och bättre för varje minut som gick. Det skulle dock inte bli något mer mål i den första halvleken som till sist slutade 0-1.

Hemmalaget frortsatte att anfalla i den andra halvleken och var nära att få in sitt första mål för eftermiddagen när Romelu Lukaku prickade ribban. Tretton minuter senare fick Lukaku chansen igen men valde istället att spela lagkamraten Billy Jones som prickade in West Bromwichs kvittering.

Newcastle lyckades inte resa sig i offensiven efter Jones mål, vilket ledde till ett likaresultat när domare Mike Jones blåste av tillställningen efter dryga fyra minuters tilläggstid.

Matchen slutade 1-1.