Jesés mål höll hela vägen

Espanyol åkte till huvudstaden för att spela den andra matchen i årets upplaga av Copa del Rey mot La Liga-trean. Hemmalaget, som vann det första mötet med 1-0, startade med en elva som skiljde sig mot lördagens dito i mötet med Granada.

Detta var däremot inget som märktes då Jesé gjorde 1-0 redan efter sju minuter. Målet innebar 2-0 till Real Madrid sammanlagt och en brant uppförsbacke för Espanyol framöver. Läget blev inte heller bättre för deras del då Víctor Sáncez blev utvisad i den 78:e minuten. Slutresultatet blev 1-0.

I morgon möter Athletic Bilbao Atlético Madrid (0-1) och Barcelona tar emot Levante (4-1). På torsdag bestäms det sista semifinal-laget då Real Sociedad ska försvara en 3-1-ledning mot Racing Santander.