bet365

Italienskt triangeldrama kring PSG-talang

bet365
bet365

Mittfältaren Adrien Rabiot sitter i nuläget på ett kontrakt med franska ligamästarna Paris Saint-Germain. Intresse finns det ändå gott om från flera storklubbar, där den italienska trion Juventus, Roma och Inter sägs vara aktuella. 

Enligt Tuttosport ska Juventus redan vara överens om ett avtal med spelaren, men samtidigt kommer Gazzetta dello Sport med uppgifter om att Inter lagt ett bud värt 5 miljoner euro på spelaren. Corriere dello Sport kommer med egna uppgifter som säger att Roma ska ligga bäst till i jakten, efter att de varit i möte med PSG:s direktörer. 

– En överenskommelse med Roma? Nej, det stämmer inte. Vi har inte kommit överens med någon klubb, säger spelarens mor (samt representant) Veronique Rabiot till Tuttosport. 

 

– Min son har ett kontrakt med Paris Saint-Germain, men är inte intresserad av att förlänga det. Om klubben fattar beslutet att sälja i sommar, då måste vi lyssna på alla erbjudanden som kommer in. Om Bianconeri skulle lägga fram ett erbjudande som PSG skulle acceptera, då skulle Juventus vara en lösning som skulle kunns intressera min son.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365