Uppgifter: Yuto Nagatomo stannar i Inter

bet365
Uppgifter: Yuto Nagatomo stannar i Inter

Ytterbacken sägs stanna på San Siro

Enligt Football Italia kommer Yuto Nagatomo att skriva på ett nytt kontrakt och stanna i Inter

Yuto Nagatomos framtid i Inter har under den senaste tiden varit långt ifrån självklar. Det har spekulerats om att spelaren kan lämna klubben. Bland annat har det ryktats om att Nagatomo kan hamna i La Liga. Dessutom har Manchester United och Bayer Leverkusen varit intresserade av att värva ytterbacken. Nu verkar det som att japanen har beslutat sig för var han ska spela efter den här säsongen.

Enligt Football Italia kommer Nagatomo att skriva på ett nytt kontrakt med Inter och stanna på San Siro. Det nya kontraktet ryktas gälla i tre år och kommer lägligt då japanens nuvarande kontrakt går ut i sommar. Källor inom Inter påstår att klubbens ledning är säkra på att ytterbacken kommer att skriva på det nya avtalet någon gång under de två första veckorna i april. Det sägs även att spelaren och klubben varit överens nästan från början av förhandlingarna och att det inte uppstått några hinder på vägen.

Nagatomo har spelat för den italienska storklubben sedan januari 2011, då han anlände från Tokyo FC, efter att ha varit på lån hos Cesena. Japanen har spenderat fem år hos de blåsvarta, och nu talar det mesta för att det blir ytterligare tre år i klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365