bet365

Inter och Tottenham ute efter Sebastien Haller

Storklubbarna gör upp om Sebastien Haller

FC Utrechts lovande anfallare Sebastien Haller jagas av flera europeiska storklubbar, där Inter Milan och Tottenham uppges vara närmast att underteckna spelaren.

Sebastien Haller lämnade Auxerre för spel i holländska FC Utrecht i somras när han signerade ett permanent kontrakt med klubben efter en lånesejour. Sedan dess har det blivit 21 mål och fem assist på 31 matcher för 21-åringens del, vilket är ett imponerande facit för den unge fransmannen. Nu jagas han av en rad storklubbar runt om Europa.

Lägger bud på anfallaren i sommar

Det är Voetbal International som skriver att klubbar som MonacoAjaxTottenham Hotspur och Inter Milan alla är ute efter anfallslöftet. De två sistnämnda klubbarna uppges dessutom vara redo att lägga bud på spelaren när sommarens transferfönster öppnar värt omkring 8-10 miljoner euro. Det enda problemet är att Haller själv sägs vilja bo kvar i Holland, men Ajax verkar inte särskilt angelägna av att betala den summan som krävs. En av spelarens representanter från agenturen Agence La Vignette är dock säker på att det blir en flytt inom den närmsta tiden.

– Han kommer att lämna i sommar, det är säkert. Haller vet vilken väg han vill gå och kommer inte därför att byta till vilken klubb som helst. Det är viktigt för honom att gå till en stabil klubb som har för vana att spela europeisk toppfotboll.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply