Palermo vill förlänga med Robin Quaison

Robin Quaison kan belönas med nytt kontrakt av Palermo

Sedan flytten från AIK till Palermo har Robin Quaison gjort det oerhört bra. Nu ser det ut som Palermo vill belöna Quaison med en rejäl förlängning och en rejäl löneförhöjning.

Palermo har blivit Serie A’s nya svensklag i och med Robin Quaison och Oscar Hiljemark. Den som flyttade först var Quaison och ett år senare flyttade Hiljemark dit som följd av U21-landslagets enorma EM-succé som gav guld. Svenskarna har inte bara flyttat till Palermo, de har också varit väldigt bra.

Både italiensk media och Palermos fans har varit lyriska över sina svenskar under säsongsinledningen. Trots att Quaison endast varit i klubben i drygt ett år ska han nu erbjudas en förlängning. En eventuell förlängning kommer isåfall ge den offensiva talangen ett rejält klirr i kassan.

Vill förlänga med tre år

Quaison har ett kontrakt som sträcker sig till och med juni 2017 i nuläget efter att ha skrivit på ett treårskontrakt sommaren 2014. Enligt Tuttomercatoweb.com kommer hans agent, Giuseppe Riso, träffa Palermos ledning inom den närmsta veckan för att diskutera ett nytt kontrakt.

Det nya kontraktet ska sträcka sig till och med juni 2020 och ge Quaison en rejäl löneförhöjning. Förhandlingarna väntas inledas inom de närmsta tio dagarna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply