bet365

Palermo om svenskduon: ”Borde få chansen i A-landslaget”

Palermos sportchef tycker att Oscar Hiljemark och Robin Quaison borde få chansen i Sveriges A-landslag efter att båda har imponerat i laget. 

Robin Quaison är inne på sin andra säsong i Palermo efter att han lämnade AIK för den italienska klubben, medan Oscar Hiljemark lämnade PSV Eindhoven för Palermo i somras. Den sistnämnde har fått en flygande start på sin karriär i Serie A med tre mål på fyra matcher, med två av dem mot storklubben AC Milan. Nu får båda spelarna hyllningar från klubbens sportchef

– Det är två väldigt bra spelare. Quaison är väldigt snabb och har varit bra i början av säsongen, men det finns ännu mer potential i den kroppen. Jag var imponerad av Hiljemark i U21-EM, en fantastisk spelare. Han har varit bra i inledningen av ligan, säger sportchefen Franco Ceravolo till Sportbladet.

”Hiljemark är en bra spelare”

Ceravolo medger att det inte är en överraskning att Hiljemark har gjort en sådan succé i Serie A.

– Jag är inte förvånad. Hiljemark är som sagt en bra spelare, han är duktig box till box och han har fina kvalitéer offensivt. Det är därför han har gjort tre mål, säger Ceravolo till Sportbladet.

Ceravolo anser att U21-landslagskaptenen och lagkamraten Quaison båda bör få chansen i det svenska A-landslaget.

– De har visat mycket här. Jag tycker att båda borde vara med i Sveriges A-landslag, säger Ceravolo till Sportbladet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply