Liverpool förnekar – har inte kontaktat stortränaren

Liverpool osäkra på tränarfronten

Brendan Rodgers tid på Liverpools tränarbänk ser ut att vara över inom kort men klubbledningen har inte hittat någon ersättare till tränaren vars kontrakt går ut 2018.

Enligt brittisk media vill Liverpool sparka Brendan Rodgers för att ta in en ersättare till den nordirländske tränaren. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för den engelska klubbledningen som har en lista med ersättare till Rodgers.

Laget har endast vunnit två av de inledande sex matcherna och de båda trepoängarna kom i början av säsongen. En av de större tankeställarna för Liverpool-ledningen ska ha varit förlusten på Anfield där The Reds förlorade med 0-3 mot West Ham.

Redan tackat nej

Enligt engelska tidningar ska nu Liverpool ha börjat jakten på en ersättare till Brendan Rodgers och ett av namnen som ligger högst upp på listan är den före detta Real Madrid-tränaren Carlo Ancelotti. Italienaren som lämnade den spanska huvudstadsklubben i somras ska dock ha tackat nej till uppdraget som tränar i Premier League-klubben. Liverpool ska ha förnekat uppgifterna om att man kontaktat tränaren men man ska i alla fall ha visat intresse för den före detta AC Milan-tränaren.

Man ska även ha tittat på möjligheten att knyta till sig Jürgen Klopp men tysken ska inte ha varit helt övertygad om att ta över laget. Klubbledningen ska ha fler alternativ på listan över Rodgers ersättare men ännu har inga andra namn tagits upp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365