bet365

Duon som ska lyfta Uniteds offensiv

Manchester Uniteds säsong har hittills varit allt annat än stabil. Efter kvartsfinalförlusten i FA-cupen mot Arsenal så är chanserna till en titel borta och managern, Louis van Gaal, har redan börjat blicka mot nästa års Premier League. Och enligt Daily Mirror så ser holländaren ingen plats för Radamel Falcao i truppen, som för tillfället är på lån från Monaco.

29-årige Radamel Falcao, som har en veckolön på dryga 2.5 miljoner kronor, har varit iskall och har enbart hittat målet fyra gånger på 19 framträdanden i United-tröjan. Nu tyder allting på att klubben inte väljer att köpa loss Colombianen från Monaco och Valencia sägs sitta i förarsätet för att ro hem anfallaren till La Liga. United i sin tur uppges ha ögonen på Saido Berahino från West Bromwich samt Palermos utropstecken Paulo Dybala. van Gaal vill under sommaren spendera uppemot 150 miljoner euro på nyförvärv och duon finns enligt den engelska tidningen med i framtidsplanerna på Old Trafford.

Berahino, som var på plats när United mötte Arsenal i måndags, är inne på sitt femte år i West Bromwich men det var först under föregående säsong som forwarden började etablera sig i Premier League och han är nu en viktig kugge för ”The Baggies”. Den blott 21-årige Dybala har tagit Serie A med storm och har med 12 mål på 25 spelade matcher burit Palermo på sina axlar.

Kan duon få fart på Uniteds tröga offensiv?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply