bet365

Valencia intresserade av Raul Albiol

Valencia intresserade av Raul Albiol

Kan komma att återvända till La Liga

Den före detta spanske landslagsmannen Raul Albiol, som för närvarande spelar i Napoli i Serie A, är av intresse för La Ligalaget Valencia men kan komma att förlänga med det italienska laget.

Raul Albiol spelar för tillfället i det italienska laget Napoli i Serie A. Sedan tre säsonger tillbaka representerar han de himmelsblå italienarna och har trivts bra i sin roll som mittback i klubben. 30åringen står nu inför ett kontrakt som löper ut i juli 2017 och kan komma att förlänga med den italienska klubben.

Men Valencia, som har haft en riktigt kass säsong där många fel har samlats på hög och resulterat i en usel 12:e plats i La Liga, kan komma att ha svårt att behålla sina försvarsspelare. Både Aymen Abdennour såväl som Shkodran Mustafi ryktas på väg bort från La Liga klubben som inte presterar enligt planerna och TMW rapporterar om att de är intresserade av att värva Albiol. Mittbacken har sedan tidigare spelat för klubben mellan 2005/06 och 2008/09 och Valencia kan nu se till spanjoren som en lösning på deras försvarsproblem.

Albiol har dock en årslön på 2,1 miljoner euro vilket kan bli tufft att matcha. Han verkar även vara ganska bestämd med att vilja fortsätta spela för de italienska giganterna. Han har även tidigare spelat i La Liga för Real Madrid mellan 2009 och 2013, där han kom att göra 81 matcher för klubben och ett mål. Mest utrymme fick han när Pepe hade en lång skadeperiod men i slutet var det tufft med speltid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365