Uppgifter: Napoli och Milan slåss om Soriano

Men Sampdoria lär kräva en hög summa

Sinisa Mihajlovic vill återförenas med Roberto Soriano och Napoli har med största sannolikhet sålt Gökhan Inler till Leicester. Nu talar mycket för att Milan och Napoli slåss om Sampdoria-spelarens signatur.

Den italienska klubben Sampdoria spelade en stor roll under förra säsongen då klubben länge var med och hotade om de främsta placeringarna. Efter säsongen lämnade managern Sinisa Mihajlovic klubben och därefter har han nyligen lyckats få till en återförening med Alessio Romagnoli i storklubben Milan. Nu vill han även ha över Roberto Soriano från ligakonkurrenten.

Milan i kontakt med presidenten

Uppgifterna kommer på fredagen från den italienska sajten Calciomercato.com och säger att Milan varit i kontakt med Sampdorias president Massimo Ferrero direkt gällande spelaren och att de förmodligen kommer presentera ett erbjudande redan nästa vecka. Samtidigt säger uppgifter att ligakonkurrenten Napoli är en stark konkurrent i slaget om spelaren.

Inler-affären öppnar för affär

Detta eftersom klubben förmodligen kommer att sälja Gökhan Inler till Premier League-klubben Leicester för 6-7 miljoner euro, vilket bidrar till mer pengar att spendera på transfermarknaden. En nyckel till en affär kan också komma att bli Omar El Kaddouri ska vara av intresse för Sampdoria och att de kan tänka sig att få spelaren i en bytesaffär.

Oavsett vad så är Roberto Soriano, som står under ett kontrakt till 2017 med en utköpsklausul på 10 miljoner euro, en viktig pjäs i sin nuvarande klubb. Presidenten Massimo Ferrero ska dessutom vara redo att förlänga spelaren kontrakt med två år, till sommaren 2019. Rapporter som även indikerar att det lär kosta en del för att få loss honom i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply