Napoli jagar Denis Suárez

Napoli jagar Denis Suárez

Napoli vill värva Suárez från Barcelona

Napoli vill värva från Barcelona. Serie A-klubben jagar Denis Suárez, rapporterar Football Espana.

Napoli leder Serie A. Nu jagar klubben sin första scudetto sedan 1990. För att öka sina chanser till att vinna så vill italienarna värva in nya spelare i vinter. En av de spelare som föreningen vill plocka in tillhör BarcelonaNapoli jagar Denis Suárez, enligt Football Espana.

Serie A-klubben sägs vara säker på att Suárez vill ha mer speltid. Det kan de erbjuda honom. 23-åringen har endast startat i två La Liga-matcher den här säsongen och uppges vara missnöjd med det. Det är en av de sakerna som Napoli kommer att trycka på när de förhandlar med mittfältaren.

På jakt efter Vrsaljko

I övrigt är Napoli på jakt efter Atlético Madrids Šime VrsaljkoFaouzi Ghoulam har skadat sitt knä och uppges bli borta under flera månaders tid. Därför letar Napoli efter en ny ytterback. Där tror klubben att Vrsaljko är svaret.

Kroaten kan spela både till vänster och höger i backlinjen. Dessutom känner 25-åringen redan till spelet i Serie A. Han tillhörde Genoa 2013-2014 och Sassuolo 2014-2016. Totalt har han spelat över 70 matcher i den italienska ligan.

Jorginho lämnar?

Samtidigt talas det om att Jorginho kan lämna Napoli. Mittfältaren kopplas ihop med en flytt till ArsenalPremier League-klubben vill värva spelaren så fort som möjligt. De kommer att försöka plocka in 25-åringen redan i januari, men då är det tveksamt att italienarna vill släppa honom. Om Napoli inte går med på att släppa Jorginho i vinter så kommer Arsenal att göra ett nytt försök under sommaren 2018.

Jorginhos kontrakt med Napoli gäller till och med juni år 2020.

Även Kalidou Koulibaly ryktas lämna NapoliSouthampton är på jakt efter mittbacken. Premier League-klubben försökte värva Napolis mittback redan i somras. Engelsmännen kommer att göra ett nytt försök i januari. De ser Koulibaly som en långsiktig ersättare till Virgil van Dijk, då det mesta talar för att holländaren lämnar laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply