Inters president Erick Thohir välkomnar Jose Mourinho

Jose Mourinho till Inter?

Även om Chelsea inte sägs ha några planer på att göra sig av med Jose Mourinho säger Inters president Erick Thohir att Mourinho är den fansen helst vill ha.

Inter leder för tillfället Serie A med 30 poäng, två poäng före Napoli och Fiorentina som skuggar tätt bakom. Tränaren Roberto Mancini har byggt upp ett Inter som värvade flera nya spelare inför säsongen och efter flera års haltande är laget tillbaka i ligatoppen. Nu säger klubbens president att den före detta tränaren Jose Mourinho gärna får komma tillbaka och att han är den som lagets fans gillar mest, dock säger han att han har fullt förtroende för lagets nuvarande tränare Roberto Mancini.

Jose Mourinho tränade Nerazzurri mellan 2008 och 2010 där han vann två Serie A-titlar och en Champions League-titel. Denna säsong har det dock inte gått lika bra och portugisen är pressad i London, vilket kan leda till ett tränarbyte.

”Mourinho är ”The One””

– Mourinho? För Nerazzurri-fansen är han ”the one”, men vi har startat ett projekt med Mancini och vi anser att han är rätt man för jobbet. Han är här för att bygga upp Inter under de kommande två eller tre åren och jag tycker att resultaten har varit tillfredsställande, säger den svartblåa klubbens president till TV ONE i Italien

Efter 30 poäng efter 13 omgångar ser det väldigt bra ut för Inter som endast har en förlust i ligaspelet denna säsong, men trots det vågar Erick Thohir inte säga förmycket om man kommer vinna den italienska ligatiteln.

– Scudetton? Titelracet här helt öppet och vem som helst kan vinna, säger Thohir som tog över klubben i oktober 2013.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply