”Insigne behöver skydd”

Talangens knä oroar

Napoli-spelaren Lorenzo Insignes agent menar på att hans lagkamrater måste skydda Insigne från att bli tacklad över knäna.

Lorenzo Insigne missade stora delar av den förra säsongens Serie A-spel på grund av en knäskada. I början av den här säsongen har yttern fått smällar mot samma knä och nu menar spelarens agent att lagkamraterna måste skydda honom bättre.

– Flera andra spelare har blivit beskyddade så här. (Roberto) Baggio och (Alessandro) Del Piero fick alla skydd på grund av sina knäskador, säger agenten enligt Football-Italia.

Hoppas det inte är med flit

Agenten hoppas också att tacklingarna mot hans klient inte är något som suttits in i system.

– Han (Lorenzo Insigne) har varit en fantastisk talang länge och är ett stort hot mot motståndarnas försvarare. Jag hoppas verkligen att tacklingarna mot hans knä har skett av en slump och inte är medvetna handlingar för att skada honom.

Napolis nästa match är mot Palermo hemma på San Paolo-stadion ikväll. Agenten hoppas då på att få se Insigne från start.

– Det här självklart upp till tränaren, jag ska inte lägga mig i vilka som startar ute på planen. Men jag hoppas att Lorenzo får fortsatt förtroende.

Napoli har inlett bra den gångna säsongen och ligger just nu delad trea med Fiorentina och Lazio samt två poäng efter den nyblivna ettan Inter. Milano-laget har dock en match mer spelad och kommer troligtvis få se sig passerad av Roma redan ikväll då det formstarka huvudstadslaget tar sig an 14:e-placerade Udinese hemma på Stadio Olimpico.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply