Bytesaffär mellan Napoli och Inter?

bet365

Fredy Guarin och Dries Mertens kan byta klubb

Inter och Napoli kan genomföra en bytesaffär i sommar. Det säger dagens uppgifter från Italien som kopplar ihop spelarna Dries Mertens och Fredy Guarin i ett potentiellt byte mellan parterna.

Transfercirkusen är i full rullning och vad är egentligen en transfercirkus utan spekulationer gällande potentiella spelarbyten. Ett av förmodligen väldigt många spelarbyten som det spekuleras om den här sommaren, kommer idag från den italienska tabloiden Corriere dello Sport.

Deras uppgifter hävdar på torsdagen att Serie A-klubbarna Napoli och Inter överväger att byta spelare med varandra. Spelarbytet ska handla om dels den colombianske mittfältaren Fredy Guarin i Inter, och dels den belgiske yttern i Napoli Dries Mertens. Enligt Corriere dello Sport ska också Inter-stjärnan vara av intresse för Napoli, samtidigt som Dries Mertens ska vara detsamma för Inter.

Vill ha Fredy Guarin i släpande position

Enligt tabloiden har Napoli redan nekat ett bud värt sex miljoner euro plus försvararen Andrea Ranocchia för yttern Dries Mertens. Men med tanke på att Maurizio Sarri, manager i Napoli, ska vara sugen på att plocka in Fredy Guarin på positionen bakom anfallarna, och därmed också flytta ner Marek Hamsik i banan, kan de komma att lockas till ett spelarbyte med Nerazzurri.

Även den brasilianske försvararen Juan Jesus i Inter, kan komma att bli en del av förhandlingarna. Napoli uppges nämligen även vara intresserade av honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply