Bekräftat: Anfallsstjärnan stannar i Lazio

Miroslav Klose stannar i den Champions League-kvalificerade klubben

Den tyske stjärnan Miroslav Kloses äventyr i Rom fortsätter säsongen 2015/2015. Det bekräftade Lazios sportdirektör Igli Tare på måndagen. Dessutom ska nya namn vara på väg in.

Under gårdagskvällen besegrade Lazio i en helt avgörande match mot Napoli gällande vilken av klubbarna som skulle ta tredjeplatsen i Serie A, som ger en kvalplats till Champions League till nästa säsong. Och nu kommer nya glädjande uppgifter för klubbens anhängare.

”Han stannar”

Sportdirektören Iglie Tare bekräftar nämligen på måndagen att en av klubbens mest namnkunniga spelare, Miroslav Klose, kommer att spela vidare för Romklubben nästa säsong.
– Klose kommer att stanna hos oss, han har inte uttryckt någon önskan till att få lämna och har ett år kvar på sitt kontrakt, säger Igli Tare till Radio CRC.

”Ny värvning inom ett par dagar”

I samma veva passar sportdirektören på att avslöja att nya namn redan är på väg in till Lazio, med en värvning som blir bekräftad redan inom ett par dagar.
– Vi måste ta ett par dagar ledigt och sen börja på en solid bas, vi har redan köpt tre spelare så vi befinner oss på ett bra stadie och ett par fler ankomster kommer att förbättra lagets kvalité.
– Vi kommer att värva en central försvarare och en offensiv mittfältare och inom ett par dagar kommer vi annonsera en ny värvning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply