Bekräftar: Koulibaly öppnar för att lämna Napoli

Bekräftar: Koulibaly öppnar för att lämna Napoli

Under flera år har Europas största klubbar sagts vara intresserade av Napolis mittbacksstjärna Kalidou Koulibaly. Nu öppnar han själv för att flytta, men endast på ett villkor.

Napolis mittbacksgeneral Kalidou Koulibaly, 30, har under flera år varit en nyckelfigur hos det italienska storlaget. Samtidigt har han kopplats ihop med bland annat Paris Saint-Germain och Manchester City och Napoli sägs ha nobbat bud på 80 miljoner euro för att behålla honom.

Nu berättar Koulibaly att han kan tänka sig att flytta från Napoli, men inte till vilken klubb som helst. I en intervju med journalisten Valter De Maggio säger senegalesen att han endast skulle flytta på sig om en av tre klubbar hörde av sig.

– Jag skulle bara lämna Napoli för tre klubbar i världen. Pep Guardiolas Manchester City, Real Madrid och Barcelona, säger Koulibaly till programmet Radio Gol på Kiss Kiss Napoli.

Koulibaly poängterar även att en flytt till ligakonkurrenterna Juventus inte finns på tapeten.

– Jag i Juventus? Är du galen? Jag skulle aldrig spela för en annan klubb i Italien. Jag kan inte svika alla Napoli-supportrar, säger Kalidou Koulibaly.

Mittbacken har spelat i Napoli sedan sommaren 2014 och har gjort nästan 300 matcher i den ljusblå tröjan.

Koulibaly sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus leder i jakten på anfallsstjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply