Uppgifter: Milan i långt gångna förhandlar med Theo Hernández

Uppgifter: Milan i långt gångna förhandlar med Theo Hernández
bet365

Theo Hernandez har växt ut till en av de mest tongivande spelarna i AC Milan. Nu sägs de båda parterna nära sig en överenskommelse om ett nytt kontrakt.

AC Milan närmar sig en förlängning med Theo Hernandez, 24, det skriver italiensk press under söndagsmorgonen. Ytterbacken har efter flytten från Real Madrid växt ut till en av de viktigaste spelarna i Stefano Piolis lagbygge, något som gjort att flera storklubbar vill knyta till sig fransmannen.

Nu kommer dock uppgifter om att Milan och Theo ska vara optimistiska kring en förlängning och att båda parterna siktar på att komma överens om ett nytt kontrakt. Enligt journalisten Daniele Longo ska Milan vara villiga att erbjuda Theo ett nytt kontrakt som skulle binda honom till klubben till och med sommaren 2026. Man vill även höja lönen från de 1,5 miljoner euro som han tjänar i nuläget och sägs behöva erbjuda spelaren fyra miljoner euro för att göra honom nöjd.

Milan vill förlänga kontraktet så snabbt som möjligt då både Paris Saint-Germain och Manchester City visat intresse för att värva spelaren.

Det nuvarande kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Bekräftar: Storstjärnan öppnar för att lämna Napoli

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply