Uppgifter: Paul Pogba föredrar Juventus före Real Madrid

Uppgifter: Paul Pogba föredrar Juventus före Real Madrid

Paul Pogba sitter på ett utgående kontrakt med Manchester United och har kopplats ihop med både Real Madrid och Juventus. Nu kommer uppgifter om att mittfältsstjärnan föredrar den sistnämnda klubben.

Paul Pogba är ett av namnen det pratats om mest inför nästa sommaras transferfönster. Fransmannen sitter på ett utgående kontrakt med Manchester United, något som gör att spekulationerna kring framtiden är många. Tidigare har det framför allt varit Real Madrid och Juventus som sagts vara intresserade av 28-åringen, men någon affär har det inte blivit.

Nu rapporterar italiensk press att Pogba pekat ut var han vill spela nästa säsong, och mycket tyder på att det blir en flytt tillbaka till Italien och Juventus. Enligt La Gazzetta dello Sport ska Pogba ha, efter ett möte med agenten Mino Raiola, meddelat att han vill återvända till den gamla damen och därmed nobba både en fortsättning i Manchester United och en flytt till Real Madrid.

Pogba har spelat i Manchester United sedan sommaren 2016 då han återvände till Old Trafford efter fyra säsonger i Juventus.

SE ÄVEN: Klubben i samtal med Andreas Christensen om ett kontrakt

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply