Bayern: ”Han har frågat efter att få lämna”

Ordförande Karl-Heinz Rummenigge bekräfar Pepe Reinas vilja

Den spanska målvakten Pepe Reina har agerat back-up till Manuel Neuer den senaste säsongen. Nu ser det dock ut som att spanjoren packar väskorna och lämnar Bayern München efter blott en säsong i klubben.

Förra sommaren blev det klart att Pepe Reina tog möjligheten till att representera den tyska storklubben Bayern München, med inställningen av att fungera som ersättare till den ohotade ettan mellan stolparna, Manuel Neuer. Men det verkar nu i efterhand som att det inte varit en sits målvakten själv trivts i och nu talar mycket för att han lämnar storklubben.

”Det är fakta”

Bayern Münchens ordförande Karl-Heinz Rummenigge bekräftar även nu för tyska tabloiden Bild att spanjoren efterfrågat att få lämna Bundesliga-mästarna.
— Det är fakta. Pepe Reina pratade med oss och frågade efter att vi skulle tillåta honom att lämna vår klubb. Han är inställd på spel i startelvan och det verkar som att han mentalt misslyckats med att hantera jobbet som ersättande målvakt.

Nu talar istället en del för att det blir en återkomst till Serie A-klubben Napoli, vilket också är gissningen som herr Rummenigge ger.
— Min gissning är att han ansluter till Napoli.

Den 32-årige målvakten fick den gånga säsongen endast göra tre framträdanden för den tyska giganten Bayern München. Han har tidigare representerat Barcelona, Liverpool, Villarreal och senast Napoli. Hans kontrakt med Bundesliga-ettan löper ut först nästa sommar och värderas idag till fyra miljoner euro, enligt Transfermarkt.de.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply