Sampdoria-stjärnan byts mot Inter-trio?

bet365

Marco Andreolli, Yuto Nagatomo och George Puscas kan komma att lämna Inter – för anfallare

Inter är på jakt efter förstärkningar till sin trupp. Den senaste spelaren på önskelistan är enligt Gazzetta dello Sport Sampdorias Eder, och man ska enligt tidningen vara beredd att offra tre spelare för att få över honom till San Siro.

Inter har inte direkt haft någon storhetsperiod sedan sin trippel säsongen 2009/2010 och den gångna säsongen lyckades man bara skrapa ihop 55 poäng i Serie A, vilket innebar en åttondeplats och missat Europaspel för kommande säsong. Nu har man börjat planera för en ny, och för Inter-fansen förhoppningsvis roligare, säsong.

Nobbat bud värt tio miljoner euro

Eder gjorde under den förra säsongen nio mål i ett storspelande Sampdoria, och det ska vara den italienska landslagspelaren som just nu är mest aktuell för Milano-laget. Sampdoria har enligt Gazzetta dello Sport redan nobbat ett bud på cirka tio miljoner euro från Förenade Arabemiraten för sin anfallare som också ska ha dragit på sig intresse från Inter-konkurrenten AC Milan.

Inga pengar – vill byta mot trio

Enligt den italienska tidningen hoppas inte heller Inter på att övertala Sampdoria med rena pengar, utan att man istället litar på att tre spelare ska räcka för att få den italienska klubben att släppa Eder. De tre spelarna det handlar om är Marco Andreolli, Yuto Nagatomo och George Puscas, som enligt Gazzetta dello Sport har ett sammanlagt marknadsvärde på 11 miljoner euro. Något som Roberto Mancini och hans stab alltså hoppas ska räcka för att få över den eftertraktade anfallaren till San Siro.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply