Officiellt: Nagatomo förlänger med Inter

Officiellt: Nagatomo förlänger med Inter

Inter skriver nytt kontrakt med Yuto Nagatomo

På fredagen offentliggjorde Inter att man förlänger kontraktet med sin japanska försvarare Yuto Nagatomo över tre säsonger.

Yuto Nagatomo förlänger kontraktet med Inter till 2019, det offentliggjorde klubben strax innan lunchtid på fredagen. Den japanske landslagsspelaren har sen ankomsten 2010 gjort 172 matcher för den svartblåa klubben och kommer nu att spendera ytterligare tre säsonger på Guiseppe Meazza.

Förra året pratades det om att Nagatomo kan hamna i La Liga men det sades även att spelaren ville förlänga sitt kontrakt med Serie A-klubben, någon han nu gjort. Han ska även ha nobbat ett bud från Premier League där storklubben Manchester United ska ha kommit med ett erbjudande till 29-åringen.

Yuto Nagatomo kom till Inter 2010 efter att ha spenderat ett halvår i Cesena.

Diego Simeone ser sig själv i Inter

Simeone tar det lugnt och är nöjd i La Liga med Atlético men erkänner att han är lockad av möjligheten att få återvända till San Siro, där han vann Uefacupen 1998 som spelare.

– Under min karriär så förväntar jag mig att gå till många platser, vare sig det är nu eller i framtiden, säger han till Sort Mediaset.

– Inte just nu, för jag är nöjd här, men det kommer att finnas en chans att få återvända till Milano. Det är ingen dröm. Det är en situation som jag har föreställt mig, precis som jag föreställde mig att jag skulle återvända till Atlético.

Simeone var även länkad till Chelsea tidigare under säsongen och har tidigare sagt att han skulle överväga att ta över Lazio, en klubb som han tidigare spelade i och var väldigt framgångsrik i. 45-åringen skrev på ett nytt kontrakt med Atleti så sent som förra året som löper till 2020.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply