Manchester United säljer Chicharito till Lazio?

Åtta miljoner pund räcker för att köpa Javier Hernandez

Den mexikanske fotbollsstjärnan Javier Hernandez, som i dagsläget är utlånad till spanska Real Madrid, kan hamna i italienska Lazio till nästa säsong.

Javier Hernandez, 26, har den här säsongen lämnat Manchester United på lån till den spanska giganten Real Madrid. I konkurrens med supertrion Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Gareth Bale har dock mexikanen haft väldigt svårt att hävda sig och allt talar egentligen för att vistelsen i Madrid tar slut redan efter den här säsongen.

Länkats ihop med The Reds

Samtidigt förväntas stora förändringar ske i Manchester United, där anfallaren uppges vara en av många som inte ingår i manager Louis van Gaals planer. Chicharito har redan länkats ihop med bland annat Liverpool, men också en flytt över Atlanten till MLS. Nu kommer dock Daily Star med uppgifter som pekar mot Italien.

Bud från Lazio

Enligt den brittiska tabloiden ska The Red Devils redan fått ett bud på mexikanen och en summa på 8 miljoner pund uppges räcka för att få loss honom. Enligt Transfermarkt.de värderas stjärnan till 8,8 miljoner pund, vilket överensstämmer ganska väl med den rapporterade summan. Hans nuvarande kontrakt med Premier League-klubben sträcker sig fram till sommaren 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply