bet365
bet365

Bekräftat: Ciro Immobile går till Lazio

Bekräftat: Ciro Immobile går till Lazio

Anfallaren landade i Rom idag

Ciro Immobile, som representerade Sevilla innan, landade idag i Rom för att under morgondagen undergå sin medicinska undersökning för Lazios räkning och kommer presenteras som Laziospelare.

Det var idag under dagen som Ciro Immobile landade i Rom efter att ha flugit in från Sevilla. Den 26årige anfallaren har haft en fullspäckat säsong där han tillbringade första halvan tillsammans med Sevilla i La Liga, men kom sällan till användning och fick tillbringa mycket tid på bänken. Därför skickades han under säsongens andra halv ut på lån, till Torino, där han fick spela mycket mer, trots att en sur lårskada satte stopp för spel i de sista matcherna på säsongen.

Nu skriver Football Italia att det är dags för Immobile att permanent byta klubb och därför anlände han idag på Fiumicinoflygplatsen i Rom, då han skall undergå en medicinsk undersökning för Lazio under morgondagen.

– Forza Lazio. Låt oss göra den medicinska undersökningen först och sedan kan vi prata. Jag är i bra form och Lazio var mitt förstaval, sade Immobile till kamerorna.

Enligt flertalet rapporter skall Sevilla vara villiga att sälja Immobile till Lazio för 8,5 miljoner euro plus 0,5 miljoner euro i bonusar. Lönen förväntas landa på cirka 2 miljoner per säsongen och 26åringen undergår en undersökning på Paideiakliniken på måndag. Immobile har varit runt mycket de senaste säsongerna och lämnade Torino 2014 för att gå till Borussia Dortmund i Tyskland, ett år senare ble det Sevilla och han skickades i vintras tillbaka på lån i Torino.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365