Zielinski ser ut att lämna Napoli – Juventus intresserade

Zielinski ser ut att lämna Napoli - Juventus intresserade
bet365

Piotr Zielinski kommer inte att förlänga kontraktet med Napoli som går ut efter säsongen. Just nu ligger Inter bäst till för att hämta in polacken som även jagas av Juventus.

Tidigare har det rapporterats om att Piotr Zielinski, 29, har valt att tacka nej till en kontraktsförlängning med Napoli. Något som gjort att flera andra klubbar intresserat sig för spelarens situation då han nu är fri att förhandla med vilken klubb han vill. Nu sägs Juventus ha anmält sitt intresse för spelaren inför sommarens transferfönster.

Enligt siten Calciomercato.com ska Juventus vara beredda att göra ett försök att knyta till sig spelaren som i så fall skulle ansluta utan någon övergångssumma. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift då Inter sitter i framsätet när det kommer till jakten på spelarens underskrift och ska redan ha erbjudit honom ett fyraårskontrakt med en lön på 4,5 miljoner euro plus bonusar.

Det återstår att se var Zielinski spelar sin fotboll nästa säsong men det mesta tyder på att han kommer att gå till en annan klubb i den italienska ligan.

Denna säsong har Zielinski stått för tre mål och tre assist på 24 matcher i Napoli.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal presenterade bud på La Liga-stjärnan – nekas

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply