Witsel: ”Juventus är ett alternativ”

bet365

Axel Witsels far bekräftar att spelaren kommer att lämna Zenit efter säsongen

Den belgiske landslagsmittfältaren Axel Witsel gör sin sista säsong i den ryska ligan. Det bekräftar spelarens far, Thierry Witsel, som nämner Juventus som ett alternativ.

Den belgiske landslagsmannen Axel Witsel är inne på sin tredje säsong med den ryska storklubben Zenit, efter flytten från Benfica. Under den här säsongen har dock rykten växt fram som placerat spelaren i diverse andra klubbar, bland annat italienska giganten Juventus.

LÄS ARTIKELN: JUVENTUS NÄRMAR SIG ZENIT-STJÄRNA

Nu bekräftar också spelarens far, Thierry Witsel att stjärnan ska lämna Zenit efter säsongen.
– Axel har aldrig ångrat sin övergång från Benfica till Zenit, men tre år i St Petersburg är tillräckligt. Vi hoppas att vi lämnar med stil, med en titel i våra fickor. För tillfället har Zenit ett åtta poängs försprång till tvåan, säger han enligt Football-Italia, till hln.be.

Inget beslut

Och spelaren som främst nämnts som en potentiell värvning ifall Juventus säljer Paul Pogba i sommar, bekräftas nu också vara en av de intresserade klubbarna.
– De är ett alternativ, men inte det enda. Vi har inte tagit något beslut än.

Den numera 26-årige belgaren värderas enligt Transfermarkt.de till 26 miljoner euro och stjärnan står under kontrakt till sommaren 2017. Den här säsongen har det blivit tre mål och en framspelning i ligaspelet, ett mål i Champions League samt ett mål i Europa League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365