Van Gaal: ”Vi kommer försöka värva en central mittfältare”

Manchester United har inte levt upp till förväntningarna som ställdes på laget inför säsongen då man värvade stora namn som Angel Di Maria och Radamel Falcao för stora summor. Även om man parkerar på en klart godkänd tredjeplats i ligan har spelet knackat och nyförvärven har inte levt upp till sina namn. Nu har tränaren Louis van Gaal, även han ny inför säsongen, gått ut och sagt att en kreativ, central mittfältare är högsta prioritet när transferfönstret öppnar i sommar. 

– Att värva en central mittfältare borde vara vår högsta priotitet, jag söker efter balans och jag behöver det på mittfältet, säger den 63-årige holländaren. 

– I de senaste matcherna har jag spelat med Angel Di Maria och Adnan Januzaj centralt och då behöver du en viss balans för den sortens kreativa spelare, fyller tränaren på med. 

Wayne Rooney har fått ansvara för balanspositionen på mittfältet eftersom van Gaal säger att det i nuläget inte finns någon annan. United har kopplats ihop med namn som Romas Kevin Strootman som van Gaal har ett gott öga för samt förre Unitedtalangen Paul Pogba som lämnade gratis för Juventus och utvecklades till en världsspelare. 

Det återstår att se vem som kommer styra Uniteds mittfält nästa säsong. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply