Uppgifter: Shaqiri nobbar Schalke 04 – kan stoppa Perisic

Ivan Perisics övergång kan stoppas av schweizaren

Tidigare idag rapporterades det att kroaten Ivan Perisic är på väg till Inter, efter att en överenskommelse nåtts med Wolfsburg. Nu kan dock denna övergång förhindras på grund av Xherdan Shaqiri som sägs ha nobbat Schalke 04.

Den schweiziske landslagsstjärnan Xherdan Shaqiris tid i Inter har sedan i januari, när han anslöt från tyska Bayern München, inte varit vad någon av parterna hoppats på. Under sommaren har därför den italienska klubben arbetat på att bli av med mittfältaren som också ska vara öppen gällande ett byte av klubb. Dock har det nu stött på problem för spelaren och kanske främst, Inter.

Kan förhindra Perisics övergång

Tidigare idag rapporterades det nämligen att den kroatiske stjärnan Ivan Perisic som under året varit en jagad spelare av Nerazzurri, äntligen började närma sig klubben i och med en rapporterad överenskommelse med Wolfsburg. Denna värvning ska dock endast vara aktuell, enligt rapporter, om just Shaqiri lämnar laget.

Vill slå sig in i Inter

Nu rapporterar Sport Mediaset att schweizaren har nobbat den tyska storklubben Schalke 04. Anledningen ska vara att spelaren, trots att den erbjudna lönen från Bundesliga-laget ska matcha den i Inter, ska efterfråga en högre summa för att gå till klubben. Enligt den italienska källan ska också spelaren själv hellre se sig stanna kvar i Milano för att visa vad han går för, och i värsta fall istället lämna i januari om speltiden uteblir. Denna inställda (?) övergång kan även skapa problem för Juventus som inte kan få loss Julian Draxler från Schalke 04 utan att de först fått in en ersättare.

Calciomercato har även varit i kontakt med spelarens agent Arber Sakiri och enligt honom ligger bollen hos Schalke 04.
– Från och med nu, Schalke är det enda alternativet. Xherdan har redan sagt att det är en stor klubb. Men varför har affären avstannat? Det måste du fråga Schalke om, det är inte ett problem från vår sida.

Läs också: Inter överens med Wolfsburg om stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply