Uppgifter: Roma ställer in siktet på PSV-kaptenen

bet365

Roma uppges ha ögonen på Georginio Wijnaldum

Enligt flertalet europeiska källor är Roma intresserade av att förstärka sin trupp ytterligare med mittfältstalangen Georginio Wijnaldum till nästa säsong. 

Roma har fortsatt höga ambitioner i Serie A och uppges vilja förstärka sin trupp rejält inför nästa säsong i hopp om att kunna konkurrera på allvar mot giganterna Juventus i striden om titeln. En av de poster man uppges vilja förstärka är mittfältet där 24-årige Georginio Wijnaldum sägs toppa den italienska huvudstadsklubbens önskelista.

Bra säsong i Holland

Georginio Wijnaldum har blivit ett hett namn i allmänhet på sommarens transfermarknad efter den fina säsong han och hans PSV stod för i vintras/våras, då de vann Eredivisie-titeln. 24-åringen spelade 33 matcher, gjorde 14 mål och stod även för 4 assist under mästarsäsongen och tycks ha imponerat på flera klubbar ute i Europa då han utöver Roma även jagas av klubbar som Sunderland, Newcastle och Manchester United. 

Priset: 15 miljoner euro

Enligt La Gazzetta dello Sport leder Roma – trots konkurrensen –  jakten på mittfältaren för tillfället då klubben uppges vara villiga att betala en hel del i utbyte mot hans så hett eftertraktade tjänster. Ett faktum som talar för Roma, då PSV nämligen meddelat att det kommer krävas ett bud på minst 15 miljoner euro för att få loss deras kapten.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply