Uppgifter: Paulo Dybala lämnar Juventus i sommar

Uppgifter: Paulo Dybala lämnar Juventus i sommar

Juventus gör sig av med Dybala?

Argentinaren har fått allt mindre speltid efter att Cristiano Ronaldo kommit till klubben. Nu skriver italiensk press att Dybala kommer lämna Juventus i sommar.

Paulo Dybala har under de senaste säsongerna varit en av Juventus storstjärnor som tagit laget till nya framgångar. Sommaren 2018 tog den gamla damen dock in Cristiano Ronaldo och efter värvningen av portugisen har Dybala fått allt mindre speltid i den svartvita klubben. Tränaren Massimiliano Allegri har valt att satsa på andra alternativ och nu ser Dybala ut att lämna klubben efter säsongen.

Italiensk press är säkra på att Juventus-anfallaren kommer att lämna för spel i antingen La Liga eller Bayern Munchen som visat intresse för “La Joya” under det senaste halvåret. Det är Tuttosport som är helt säkra på att Dybala är inne på sina sista månader som spelare i Juventus och skriver att Real Madrid, Bayern Munchen och Atlético Madrid är tre av de lag som kan knyta till sig stjärnan.

Även flertalet klubbar från Premier League ska vilja knyta till sig som har en prislapp på drygt 100 miljoner euro. I Atlético Madrids fall ser man Dybala som en ersättare till Griezmann men då fransmannen ser ut att stanna Estadio Metropolitano är intresset endast sekundärt.

SE ÄVEN: Juventus kan byta Dybala mot Mohamed Salah

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply