Juventus siktar in sig på Joao Felix till sommaren

Juventus siktar in sig på Joao Felix till sommaren

Joao Felix till Juventus?

Den portugisiske supertalangen har troligen inte undgått någon av de största klubbarna i Europa. Nu vill Juventus locka till sig spelaren.

Det är ingen hemlighet att Paulo Dybala kan vara på väg att lämna Juventus till sommaren. Efter allt mindre speltid på Allianz Stadium då Cristiano Ronaldo anslutit har det pratats mycket om en flytt för argentinaren. Det är framför allt klubbar i spanska La Liga som ska ha visat intresse för argentinaren och möjligheten finns att lämna för Atlético Madrid, Real Madrid eller Serie A-konkurrenterna Inter.

En av anledningarna till att man kan sälja Dybala är för att få in pengar till en ny värvning. Juventus ska nämligen vara väldigt intresserade av att värva Benficas anfallstalang Joao Felix som slagit igenom under säsongen. 19-åringen stod för ett hattrick i torsdagens drabbning i Europa League med Eintracht Frankfurt och totalt har det blivit 15 mål och sju assist på 36 matcher under säsongen.

Juventus är dock långt ifrån ensamma om att vilja köpa Felix. Enligt italiensk press ska den gamla damen vara väldigt benägna att värva spelaren men det finns flertalet konkurrenter som även vill knyta till sig spelaren. Det är framför allt de båda Manchester-klubbarna som sägs vara villiga att betala spelarens utköpsklausul på 120 miljoner euro. Det är Tuttosport som kommer med uppgifterna och mycket tyder på att Águias inte kommer kunna behålla spelaren även nästa säsong.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds storstjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply