Uppgifter: Juventus kritar nytt med försvarare

Martin Caceres uppges förlänga till sommaren 2018

Tidigare idag blev Sami Khedira klar för Juventus. Nu kommer det dessutom uppgifter om att Martin Caceres kommer att skriva på ett kontrakt till 2018.

Den uruguayanske försvararen Martin Caceres har spelat för Juventus sedan 2012 då han värvades in från den spanska storklubben Sevilla. Nu står dock spelaren på ett kontrakt som löper ut med Champions League-tvåan efter nästa säsong och med en skadedrabbad säsong, där det bara blev 14 matcher samt ett mål, har det varit lite ovisst gällande framtiden.

Nu kommer dock glädjande uppgifter för spelarens del. Enligt uppgifter på tisdagen från Sky Sport Italia ska nu parterna vara överens om ett nytt kontrakt för den 28-årige backen. Det nya avtalet ska sträcka sig fram till sommaren 2018, vilket innebär en förlängning med två år. Ett trevligt besked för Martin Caceres som kan spela på samtliga positioner i backlinjen.

Khedira klar för Bianconeri

Juventus har en väldigt aktiv månad på transfermarknaden med två profilerade värvningar redan i hamn. Dels har Paulo Dybala tidigare i vår skrivit på för den italienska giganten, i en övergång som kostade Juventus 32 miljoner euro i övergångssumma. Dessutom blev Sami Khedira, efter en stor cirkus av spekulationer, idag officiellt bekräftad som klar för storklubben till nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365